gratis.punt.nl
Welkom op het Gratis weblog

Hieronder volgen een aantal regels die als leidraad dienen voor forumgebruik. 

1. Gebruik een naam, dat mag een alias zijn, liefst een beetje uniek. Herhaaldelijk anoniem en/of onvriendelijk reageren levert je een blokkade op.

2. Ben aardig voor elkaar, schreeuw niet (= hoofdletters) en geen hatelijke opmerkingen plaatsen. Klachten kunnen gemaild worden. Blokkeren doe ik zonder waarschuwing, tenzij je emailadres bekend is bij mij.

3. Dringend verzoek, maak een hyperlink (google even hoe dat moet als je het niet weet) dan maak je bijv. één woord (stukje zin) tot een aanklikbare link en dan hoef je niet het hele webadres te plaatsen, want dat kan enorm lang zijn in sommige gevallen. 

In het kort; selecteer en kopieer het webadres waarnaar je wilt linken ; typ een woord ; selecteer dat met je muis ; in de eerste balk figuurtjes boven de reactiebox komt dan een wereldbol met twee schakels in beeld ; klik hierop, hyperlink maken;  er verschijnt een schermpje waarin je het webadres kunt plakken.


4. Nieuwe acties graag zo compleet mogelijk mailen naar de beheerder.

5. Voor ruilen of bedelverzoekjes graag naar het ruilforum. Alleen vaste posters mogen bij hoge uitzondering één keer een verzoekje incl link en verwijzing naar het ruilforum plaatsen. 

6. Yunomi, éénmaal mogen de nieuwe streepjescodes gedeeld worden, verder geen gesprekken over yunomi, kwartaalpakketten etc, dat kan op de yunomi-site zelf ook heel goed.Vriendelijke groet,

Gratis.punt.nl

Reacties

Carolien op 30-12-2014 16:00

Mochten er mensen zijn die gratis software zoeken dan kun je daarvoor terecht op www.gratissoftware.nu. Dit is de grootste gratis software database van Nederland met alleen maar freeware en open source programma's. Alle software is gegroepeerd naar functie. Zo vind je onder andere een lijst met gratis virusscanners, gratis office software en gratis privacy programma's.

Gratis247 op 19-12-2016 22:26

Wie is er niet gek op gratis producten! Nou dan heb ik een prettige mededeling, want op www.gratis247.nl vindt je alle soorten gratis producten. Van gratis tijdschriften, gadgets, loterijen, dating en heel veel gratis producten. Meer dan 3000 artikelen zijn te zien op onze site, dus zeker de moeite om een kijkje te nemen. Bekijk snel al de Gratis producten.

Keithbroon op 09-08-2018 00:21
Видео о времени!https://youtu.be/XOGDX468aH8 Ребята, подскажите первый раз сделала Видео, хочу услышать ваше мнения. Сасибо за ранее.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl